Sabores


Avui us parlarem del restaurant Sabores a Empuriabrava, (zona costera de Castelló d'Empuries). Tradicionalment, la seva oferta gastronòmica, era dirigida a turistes, molts d'ells estrangers, i no donava gaires opcions per destacar cap restaurant, però darrerament l'oferta de qualitat en aquesta zona turística ha millorat força.

Començarem pel local, la distància entre taules és molt correcte i les taules prou grans. La decoració pretén ser minimalista, però pel nostre gust li cal més per tenir una imatge destacada. Els lavabos demostren que han adaptat un d'aquells antics restaurants per "guiris", intentant crear un local modern i agradable. Encara li falta una mica, segons el nostre entendre. Les vistes d'un dels mítics canals d'Empuriabrava, li donen un petit valor afegit.



La carta interessant, no massa llarga, fet que demostra que el cuiner fa allò que pot fer sense abaixar la qualitat. De vegades és bo no trobar una carta d'aquelles de cinc pàgines que auguren un final lamentable. 
 Trobareu una opció per demanar menú amb els plats de la carta, a on alguns plats tenen suplement, total el de sempre, us serà un problema saber la diferència de preu del menú a la carta., i si val la pena demanar menú.
Destacarem alguns plats que ens han agradat, els Canelons de marisc amb beixamel d'avellanes i xips de carxofa, molt bons, amb bon sabor i bona presentació, potser el millor plat que varem tastar. Pera, poma, vainilla formatge de cabra, quicos i mini amanida de maduixes Un altre primer que ens va semblar molt interessant.
Pel que fa als segons destaquem, Filet de vedella amb rissoto de ceps i la seva salsa, un plat molt interessant, és com menjar dos plats en un, la carn de qualitat i el rissoto francament boGarrí amb cebetes , ratafia i un toc de cafè, ens varem animar a demanar-lo per la convinació entre la ratafia i el cafè. Doncs be, podem dir que el plat és correcte, ben cuinat i de bon gust, tot i que segons la nostra opinió, li falta ser una mica més arriscat, massa suau per una convinació com aquesta.

Per als postres varem demanar unicament un tiramisú, és d'aquells postres que demostren  la bona o mala feina del cuiner. En aquesta ocasió era bo, correcte.


La carta de vins, el més decepcionant pel nostre gust, poques referències i totes del mateix distribuidor. amb vins xilens fins i tot, però el truc és que son gairabé tot de la mateixa marca. Segur que trobareu alguns vins per acompanyar el vostre apat, però per nosaltres la carta de vins no es troba a l'alçada del menjar. Esperem que la millorin.


El preu, un pel pujat, però dintre de tot correcte, entre 40€ i 50€ per persona.


Així doncs, podem destacar aquest restaurant com a interessant, el menjar, el millor de tot que de fet, és del que es tracta. Tenen espai de millora a la decoració del local (tot i que no està malament, li falta una mica) i a la carta de vins.