Es Racó, ...un altre dinar a Cadaqués!!!

Tornem a Cadaqués, ja varem fer una entrada al nostre blog d'un dels restaurants més emblemàtics del poble. Avui us parlarem d'un altre restaurant molt interessant, aquest de cuina de mercat i més moderna. 
Restaurant Es Racó (tripadvisor), un petit restaurant que s'ha guanyat un lloc meritori al nostre blog, i el més important, s'han guanyat un lloc destacat entre els millors restaurants, relació preu/qualitat, d'una població amb una competència ferotge.

Comencem el nostre anàlisi per la sala, petita, molt petita, practicament sis taules més un parell a la terrassa (amb unes vistes inmillorables) i un parell a l'entrada. . Això vol dir que si voleu anar en temporada alta, reservar és una obligació. 
La distància entre taules entre correcta i justeta, però clar, el local no dona per més.

La decoració és discreta, amb un toc entre rústic i mariner, que aconseguiex donar sensació de tranquil·litat i pau, que per un lloc petit és necessari. Segons els nostre parer, el millor és anar en parella (per un dinar/sopar romàntic) o amb una altra parella. No el recomanem ni per sopars entre amics ni per portar mainada. 

Un altre punt a destacar és el tracte que rebreu del personal, simplement fantàstic, gent que gaudeix de la seva feina i amb un únic objectiu, fer-nos gaudir a tots d'una experiència gastronòmica per recordar.

La carta, interessant però un pel curta, imagino que per evitar tenir masses coses que no tinguin sortida, donat les poques taules del restaurant. Això si, una oferta elaborada amb inteligència, utilitzant sempre poductes de mercat i cuinats amb sentit i bon gust.

La carta de vins, també curta però amb productes interessants, al nostre entendre ven construida per maridar amb la seva cuina i amb preus raonables.Nosaltres us podem destacar alguns dels plats que més ens van agradar:
  • Un fantàstic carpaccio de gambes, realment bó. 
  • Els canelons de pollastre de pagès. 
  • Zamburinyes amb escabetx d'algues. 
  • El peix de mercat, en aquesta ocasió un pagell, aconpanyat d'uns espàrrecs.    
  • Per les postres, els clàssics taps de Cadaqués amb toffee. 

Els preus molt ben ajustats per un restaurant a Cadaqués amb vistes al mar, que sense cap dubte aconsegueixen arrodonir una molt bona experiència. 

Ahhh i podeu reservar amb l'aplicació per mòbils eltenedor

Així doncs, un lloc interessant, amb una cuina de bon producte, sencilla i moderna, amb un tracte personal i proper!!!        
            
                                                      ...No deixeu de visitar-lo!!