![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgweuYbj29gsfZlxGKBYfomtm7kg_4xOgl3zMAxuTcJrBjdZcrU0UJwfnUJ1h1oDuzmFjD_jVw2w07NLOLBqr5s7POJrOrQelu-xWZws1j2SetqdWu7TsiOCPZXDW-lo5KI6N4aa0H0Hc8/s320/ticketsbar+sindria+amb+sangria2.jpg)
Com a exemple de les possibilitat que oferix la carta, us deixem dues de les propostes més divertides. A dalt, síndria amb sangria, una proposta, refrescant, suau, vistosa i econòmica, doncs els preus son molt interessants.
Al costat, ravioli líquid de formatge payoyo cent per cent bulli com podeu comprovar a primera vista.
En acabar, un cocktail al 41º és el millor final possible. Hem de destacar el magnific tracte rebut pels treballadors, a l'alçada dels millors 3 estrelles, i en especial del magnific Albert Adrià, que va ser l'amfitrió perfecte. En la seva contra, la dificultat per reservar, es fa difícil, i m'han arribat algunes queixes d'amics que tot i que ho intenten no ho aconsegueixen. tot i això en els darrers dies, sembla ser que han posat fil a l'agulla i em diuen que ha millorat força.
Així doncs, una opció més que imprescindible per uns 50€ per persona.
Una recomanació personal, tot i que la cuina és sensacional, no deixeu de provar el joselito de 48 mesos a bodega.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada