Ticketsbar "és màgic"

Fa uns dies vam poder gaudir del ticketsbar la nova proposta dels germans Adrià a Barcelona. El concepte tapes, cobra una nova dimensió de les mans d'uns genis que han aconseguit dotar l'alta cuina dels principis més bàsics del bar de tapes de tota la vida. La proposta barreja a la perfecció aquell concepte dels bar més informals de tota la vida amb la millor cuina de mon, doncs s'ha de dir que no hi ha res a la carta que no ens recordi al bulli més genial. Aquell que va ser referent durant molts anys per a cuiners i sobretot per gent com nosaltres que volem gaudir de la cuina més fantàstica.
Com a exemple de les possibilitat que oferix la carta, us deixem dues de les propostes més divertides. A dalt, síndria amb sangria, una proposta, refrescant, suau, vistosa i econòmica, doncs els preus son molt interessants.
Al costat, ravioli líquid de formatge payoyo cent per cent bulli com podeu comprovar a primera vista.
En acabar, un cocktail al 41º és el millor final possible. Hem de destacar el magnific tracte rebut pels treballadors, a l'alçada dels millors 3 estrelles, i en especial del magnific Albert Adrià, que va ser l'amfitrió perfecte. En la seva contra, la dificultat per reservar, es fa difícil, i m'han arribat algunes queixes d'amics que tot i que ho intenten no ho aconsegueixen. tot i això en els darrers dies, sembla ser que han posat fil a l'agulla i em diuen que ha millorat força. 
Així doncs, una opció més que imprescindible per uns 50€ per persona. 
Una recomanació personal, tot i que la cuina és sensacional, no deixeu de provar el joselito de 48 mesos a bodega.