Swing Gourmet Restaurant, ...una bona opció!!!

Genial!!! ...Així definim avui un dels darrers descobriments que hem fet. I és que cal dir que el restaurant Swing Gourmet és d'aquells llocs que et fan gaudir i a preu just.

Es troba a l'interior del Golf de Torremirona a Navata, de fet, en aquests petit poble entre Figueres i Besalú, trobem altres opcions interessants de las quals mirarem de parlar més endavant.

Decoració moderna, tot i que no la podem destacar, el restaurant es troba integrat juntament a la cafeteria del Golf, de fet aquest seria l'únic petit inconvenient, la falta de separació amb els socis de les instal·lacions esportives que es troben a la cafeteria després de practicar els seus esports. Esperem que aviat busquin la manera de millorar-ho.

Tot i això, trobarem unes vistes privilegiades dels jardins i la piscina, amb espai suficient per no tenir que compartir les converses amb les altres taules. Fet molt interessant.

La cuina, moderna, dinàmica i amb personalitat. La presentació dels plats, molt interessant i sofisticada, alguna vegada una mica excessiva, però en general tractada amb sentit. Destaquem entre d'altres el niu cruixent de bacallà amb carxofes, la Lasanya de llagostins, ceps i parmesà, o el saltat de vieires i peus de porc sense entrebancs, entre d'altres.

La carta, veureu que és un menú amb plats amb suplements, etc. Una mica curta pel nostre entendre, però prou interessant, no trobareu cap plat que no us sembli interessant. Aquesta és la millor definició per entendre que la carta ha estat confeccionada amb sentit i estima.
La carta de vins pot millorar força, però si que trobareu algunes ampolles que us semblaran interessants per acompanyar el vostre dinar/sopar.
El personal, jove, modern i dinàmic, contribueix a d'aquesta manera a millorar la imatge de modernitat.

Segurament, si son capaços de posar separadors amb la barra del propi establiment, el restaurant serà molt més acollidor i permetrà als comensals una sensació millor, que guanyi en intimitat.

Com a conjunt una nova oferta molt interessant a les nostres comarques, cobreix un espai de cuina moderna sense un cost excessiu, no gaire habitual a Girona, fet que li confereix una visita obligada!!!


.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Tens tota la raó sóc clienta d aquest restaurant i s hi menja molt be.... i amb el entorn que disposa ea fantastic! Realment per a tu és un inconvenient trobar algun soci del club Torremirona que entri a la cafeteria. No crec que per a ells siguis tu un gran problema que hi estiguis dinant. Son clients com tu!!!