Korpilombolo "amb un punt nòrdic"

     

De cuina moderna i preu més que correcte, segurament un dels restaurants que ens han semblat més interessants en els darrers temps. A l'Escala, el Restaurant Korpilombolo Carrer del mar 28.
Un altre detall interessant és la combinació de la parella Anette Wagberg, Pau López Solés, ell català, és el cap de cuina, i ella nascuda al poble de Korpilombolo porta la sala.

En quant al menjar, destaca la tonyina, que només et serviran si aconsegueixen producte de qualitat al mercat, la millor garantia és que ells mateixos et diuen que no n'hi ha quan no troben el producte que volen al mercat. No baixen mai la qualitat. Interessant és també la introducció de productes nòrdics en alguns dels plats. Així doncs, una cuina moderna, sofisticada, de mercat i amb preu raonable que et farà gaudir d'un dinar o sopar fantàstic!!!

El tracte dins la sala és correcte, molt proper, aconseguint la sensació de tractar amb un amiga enlloc de amb un desconegut, trencant així el mite del la fredor de la gent dels països del nord.

Interessant carta de vins, amb uns preus més que adequats, tot i que no molt extensa.

Potser, el fet de que el restaurant sigui una sola sala diàfana, fa que si hi ha molta gent, ens trobem amb una ambient amb massa xivarri. Tot i que la bona cuina i el tracte exquisit, et fan oblidar aquest petit detall.




1 comentari:

Menjaribeurebe: ha dit...

Fa aproximadament un mes que el Korpilombolo ha canviat una mica el seu estil. Ara fan mitjos plats i per un sopar o dinar haureu de demanar quatre plats per persona (aprox). Així doncs, podreu gaudir de més plats diferents. Han canviat alguns plats de la carta per poder donar millor aquest servei. I han canviat estovalles per posar-les de paper. Segueix sent un restaurant molt interessant i no ha perdut la seva essència!!
No ens referim a fer tapes, us semblarà més un menú degustació a la carta.

Només us volem explicar els canvis que creiem importants!!!