Dinar a Cadaqués un plaer!!!

Aquest passat dilluns varem anar a passar el dia a Cadaqués, feia un dia assolellat pel matí i valia la pena gaudir d'un dels indrets més mítics de la costa brava ara que no es troba massificat...
Desprès d'una bona passejada, varem parar a fer un aperitiu a la plaça del poble, un bar a la cantonada esquerra mirant a mar (no recordo el nom) però he de dir-ho doncs és un delicte imperdonable posar una tapa de calamars a la romana congelats a 5 metres escassos de mar i a un poble mític com aquest. Les braves també congelades.
El proper dia que torni faré una foto del bar per evitar-vos caure al parany.

El dinar va ser un altre cosa, un valor segur, ...Es Baluard (Riba Nemesi Llorens 2 Cadaqués, Girona 17488) un lloc d'aquells que respira història culinària amb olor de peix i vistes al mar. Es d'aquells llocs que no volen res més que cuinar productes frescos amb simplicitat, per gaudir de la qualitat del producte, aquesta és la màxima de la família que el regenta.
El tracte, més que correcte, et fa sentir a gust però sense intentar que el servei et faci sentir incòmode.
Recordo les gambes de Roses, extraordinàries, els escamerlanets també i un arros de Cabra de Mar que era més que correcte.
Els preus be, crec que la carta de vins era una mica cara, doncs un José Pariente 18€ crec que és lleugerament car.
El mobiliari i la decoració no te cap interes, deu ser el mateix restaurant de fa més de 20 anys i els serveis francament millorables.
Però el producte tant fresc i una cuina amb molta tradició val la pena, francament!!!