Restaurant El Vaixell ...per gaudir d'un bon arròs a Llança!!!

A Llançà un dels pobles de la Costa Brava més emblemàtics,  podeu trobar el Restaurant El Vaixell un lloc familiar i modern però amb molta tradició. Doncs ja fa molts anys que la família Calsina treballa el peix i marisc de forma magistral. Primer al Restaurant Can Narra, un altre lloc molt interessant que comentarem més endavant i posteriorment obrint aquest Vaixell que ara fa uns anys va millorar la localització per situar-se a un lloc destacat al port de Llançà. En un petit local, modern i mariner, però respectant la magnifica cuina i tradició familiar.

El tracte amable i senzill, contribuirà a fer del vostre dinar o sopar inoblidable, realment poques vegades hem trobat llocs amb un tracte honest i respectuós, sense festes innecessàries ni somriures fingits, cada vegada més habituals.

Passem al menjar, primer de tot dir-vos que el menú és més que correcte i ajustat en preu, només 16:50€ i que ofereix entre d'altres plats l'arròs a la marinera o el suquet de sípia amb escamarlans. Per laborables al mig dia clar.
També podeu provar un menú gastronòmic per 22,50€ amb unes entrades variades on destacarem el ravioli cruixent de vieira amb pernil ibèric o bombó de foie d'ànec amb carquinyolis, quicos i reducció de garnatxa. A més de l'arròs fosc de peix i marisc amb picada d'anxoves, all i julivert, la fideuà amb sípia i escamarlans
o el suquet de clavellada amb allioli negat (típic plat de pescadors)
I com no, la carta, amb una selecció de marisc per picar, navalles, gambes, escamarlans, espardenyes, cloïsses, musclos, etc. Per seguir amb els millors arrossos, la fideuà, els suquets, la graellada de peix,la Sarsuela, i els millors peixos al forn. Sens fa difícil destacar-ne cap, però farem un intent, si be qualsevol tria és bona, res no abaixa el nivell. ...l'arròs negre sense entrebancs, o l'arròs de cabra de mar, a més de la peça de turbot salvatge de mar a la planxa, o el suquet de peix. Per posar alguns exemples.

Definitivament, per a nosaltres que sempre busquem la relació preu/qualitat en les nostres recomanacions, us podem dir que "El Vaixell" en aquest sentit és insuperable.