Nou fusion "quan barrejar te tot el sentit"

El restaurant Nou fusion situat al poble de Palau Saverdera  a l'Alt Empordà, és un d'aquells llocs per gaudir d'una cuina diferent, amb plats únics. El fet de fusionar la cuina asiàtica amb la cuina mediterrània, permet gaudir alguns plats únics i que només trobaràs en aquest restaurant. Aquesta interessant barreja de productes, sabors, textures i colors, la fan possible els seus propietaris, una parella molt interessant, en Johnny Gómez és el cap de cuina i fill de les Illes Filipines, i la cap de sala, la seva dona, la Suïssa  Patricia Grossrieder. A la seva pàgina web podeu trobar una interessant explicació de la seva història professionals fins a crear el Nou fusion
La resta dels cambrers, són tots de nacionalitats diferents, aquest fet també contribueix a engrandir la sensació del concepte fusió.
Situat a una masia típica catalana, amb un interior acurat i una terrasa amb unes vistes de la badia de Roses, . amb certa distància però gairebé úniques. Així com tota la plana de l'Alt Empordà, seran l'escenari perfecte tant per un sopar romàntic, com per un bon sopar en grup, doncs és prou gran com per poder fer un grup de fins a 15 persones.
El preu voltarà els 50€ per persona, creiem que és un preu correcte, tant per la qualitat del producte com pel bon servei que rebreu.
Destacar plats com el sashimi amb salsa Yuzu;  les gambes amb baileys; la llagosta gratinada; la tonyina vermella "fora de carta" que només trobaràs com a suggeriment quan el mercat ho permeti. També son interessants les carns, els filet de bou amb foie-gras, ceps i shitake; el magret d'ànec amb teriyaki, mel i mostassa; o el llom de xai amb pesto asiàtic al forn. Tots ells amb un clar toc asiàtic, que cuinen de manera excel·lent.

Una de les coses que hem de considerar és que només obre durant la temporada, entre setmana santa i fins a finals d'any. A més, durant els mesos d'estiu es fa difícil aconseguir taula, així doncs, per evitar qualsevol de les dues desagradables possibilitats, millor trucar per fer una reserva.