Restaurant Jules Verne. ...alta qualitat, molta alçada, disseny únic, exclusivitat, però molt francès!!!

Paris, la ville de l'amour!!!

Si aneu a París, i sobretot si aneu en parella, aquí us deixem el lloc ideal per gaudir d'un sopar únic i romàntic. Certament la ciutat disposa d'una oferta de restauració increïble, però potser el Restaurant Jules Verne sigui el lloc més espectacular de la ciutat.
cal explicar que aquest restaurant es troba situat a la Tour Eiffel a la segona planta a 125 metres d'alçada. Amb unes vistes úniques de la ciutat que us recomanem sobretot al vespre. Doncs la ciutat il·luminada guanya en bellesa. 




En arribar a la torre, trobareu en un dels seus peus una entrada directa al restaurant, us faran passar fins i tot un detector de metalls, i us acompanyaran fins a l'ascensor que en poc més de dos minuts us farà arribar al Restaurant Jules Verne, us demanaran per la vostre reserva i us acompanyaran fins a la taula. Passareu pel guarda-roba on trobareu una dona, rosa entrada en anys que us "maltractarà" de forma incomprensible i només per demostrar que ells son  francesos de París i tu no!!!

Tot seguit, us faran arribar a la vostre taula, serà bo aconseguir una taula a tocar les finestres per gaudir millor de la experiència, us oferiran la carta de cocktails que tot i ser de preu alt, valdrà la pena degustar qualsevol d'ells.

Haureu de triar si carta o menú. (Les dues opcions son molt interessant, si ve el menú degustació no permet tastar alguns dels millors plats de la carta. Desconeixem el motiu, i no el compartim.) A més, haureu de triar la beguda. En el nostre cas ens varem deixar aconsellar pel sommelier, doncs els vins francesos son prou desconeguts per nosaltres. Però com podeu imaginar, la carta de vins és molt extensa i sofisticada, com gairebé tot al Jules Verne!!! ...El sommelier però, va fer una tria excel·lent, un magnífic Burdeos, que ens va deixar molt satisfets.

Per començar, una vegada havíem acabat amb els cocktails, ens varen portar uns profiterols de formatge, i tot seguit la sublim mantega J/ (Jules Verne) i els diferents pans que ells mateixos preparen, és un magnífic inici per un sopar que ja no us deixarà de sorprendre.  Les sensacions, gustos, colors i textures durant tota la nit seran gairebé úniques.

Aquesta vegada no us parlarem de cap plat en concret doncs és fa difícil destacar-ne qualsevol, a més el menú degustació canvia a cada estació. Si que us recomanem, si trieu la carta, el filet de vedella, doncs no apareix al menú (fet incomprensible) tot i que per nosaltres el varen incloure a més a més, i per això podem dir-vos que és un dels plats més destacats.

En quan a les postres, només dir-vos que si us agrada la xocolata, intenteu reservar gana pel final, fet gairebé impossible però us valdrà la pena.

El preu prohibitiu, només per aquells que disposin d'una economia més que sanejada. La relació preu/qualitat segurament no és la millor, però el servei, excepcional (us sentireu incomodes fins i tot) i el lloc i les vistes, fan que el preu no es pugui analitzar únicament pel menjar.

Realment, és una experiència que recomano a tots aquells que penseu fer unes vacances a Paris, en parella a ser possible, i si la vostre economia us permet la despesa. Per aquells que no, segur que a la ciutat trobareu altres opcions molt romàntiques i més econòmiques. Una opció molt interessant i una mica més econòmica és el "Bateaux mouche" o qualsevol altre vaixell d'oferta similar.


En qualsevol cas, us asseguro que si podeu anar-hi al Jules Verne, el recordareu tota la vida!!!